Hallingmarken info

HALLINGMARKEN 2022 7. -10. juli

Årets store dugnad i Nesbyen IL nærmer seg!

Mye av klubbens økonomiske grunnlag blir lagt på Hallingmarken. Alle som selv er aktive eller har aktive barn i Nesbyen Idrettslag plikter å ta inntil to vakter pr. familie under marken.

I år så er det vakter i restaurant-teltet, vaffelbua, potetbua, sjauere, billettvakter, ordensvakter, teltoppsetting i forkant og rydding klargjøring i forkant.

VIKTIG! Hvis du ikke har anledning til å ta den vakten du har fått tildelt under marken må du selv skaffe stedfortreder. Alle vakter er publisert på hjemmesiden og vaktlistene blir også sendt ut pr. e-post.

Bytter du vakt, må du huske å bytte inngangsbillett med den du bytter med. Det vil heller ikke i år bli anledning til at kontoret ordner opp i dette! Noen endringer på navn/vakter vil forekomme.

Dere som har vakt som parkeringsvakter, billettsalg, billett-kontrollører, ordensvakter, vakter bak scenen og nattevakt skal ikke ha inngangsbillett, men melder seg på messe-kontoret ved venstre side for inngangen ved oppstart av vakt. Alle personer som har vakt og fått tilsendt billett MÅ HUSKE Å TA MED DENNE FOR INNGANG. Billetter sendes ut uke 25.

Har dere byttet vakt - må dere huske å bytte billett også :)

Har du/ dere ikke mottatt billett - ta kontakt med Ingvild tlf 9960 9646 evt mail ( ingvild.sevre@hotmail.com)

eller Britt tlf 4162 7386 evt mail ( britt@klype.no )

Har du lyst på vakt, men ikke blitt satt opp? ta kontakt med post@nesbyenil.no

Da håper vi at 2022 skal bli nok et godt markensår for Nesbyen IL!

Vaktlistene finner du her:  Vaktliste samlet alle områder 2022.pdf