God sommer !!

Postet av Per Rune Andersen den 7. Jul 2022

Dette er kanskje den siste bloggen på vår gamle nettside.

Den står til mandag11 juli. Fra da går du inn på samme nettadresse https://www.nesbyenil.no/


åpner i skrivende stund om 2 timer... Og det gleder vi oss til. NIL teltet med både burger og pottitt og vaffelbua er proppet med mat, drikke og is. Vi serveres av våre egne - idrettsmammaer og pappaer..
De eldste laga i fotball har pakka poteter,  JUDO ungdommen har rigget og vasket og flere av de eldste ungdommene har oppgaver utover Hallingmarken.
Det var generalprøve på ny potetbakerovn i går kveld - bare å glede seg....
Vi takker alle som har bidratt i forkant og som nå gleder seg til å bidra til at Nesbyen IL gjennom denne dugnaden kan holde prisene på medlemsskap og aktivitet lave.
Som kanskje mange har fått med seg er det anleggsplass i skolegården og den vil etterhvert spre seg til både Beiavegen og inn i hallen hvor vi håper å få på nytt dekke i løpet av høsten. Og strekker tiden til i høst håper vi å få opp nærmiljøparken ( tuftepark )vår også mellom hallen og hovedbanen.

Ikke glem Norges raskeste 5 km på lørdag - både for trimmere og aktive. Start trim kl 1200 :)

Vi nådde 90 barn på årets fotballskole og runder 90 barn på aktivitetsuka i uke 32 i august i løpet av dagen - DET er helt fantastisk ! Innimellom alt dette hadde vi over 90 barn på årets nyvinning med SKUE barneløp - Dette løpet blir nok en årlig happening.

Nesbyen IL ønsker alle en riktig god sommer og håper vi sees på Hallingmarken 2022.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.