Ny Daglig Leder Nesbyen Idrettslag

Postet av Per Rune Andersen den 5. Mai 2020

Hei alle sammen !


Jeg heter Per Rune Andersen, er 52 år og pappa til Mari på 20 og Torbjørn på 17. Er gift med Grethe og bor i Jerpevegen.

Siden februar har jeg gledet meg til å begynne som ny daglig leder i Nesbyen IL. Veldig spent, gleder meg veldig til å jobbe for at Nesbyen IL skal fortsette å utvikle seg og fortsette å være en plass der Alle kan være med og hvor det er gøy å delta og gøy å bidra.
Takk til Helge Jensen som de siste 4 åra har tatt NIL videre. Helge har lagt ned en fantastisk jobb og det er spennende å kunne ta over stafettpinnen.

 Idretten er som resten av samfunnet satt litt på vent når vi nå snakker mai måned. Korona viruset har testet oss som samfunn og det tester både tålmodighet og humør for den enkelte av oss.
 Vi må trene annerledes, vi kan ikke spille fotball helt som før - ennå. Men vi tilpasser oss.

Friidrettsgjengen trener nokså normalt - med korrekt avstand.

 Har vært en del på banene i vår og jeg må få si at jeg er imponert over hvordan dere trenere og ikke minst ungdommer har tilpasset treninger, holder avstand, vasker hender og fotballer og kanskje tenker litt nytt. 

 Jeg har innmari lyst til at vi starter opp med friidrettstrening for de yngre årskullene, med løping, hopping og kast av ball osv.
Tenker nokså rett etter skolen, kanskje må det spises litt først, så trener vi og avslutter i tid for lekser osv. Ikke alle som spiller fotball - og her kan man få et tilbud.
Vi er avhengig av å få litt hjelp fra voksne her og jeg regner med at det hagler inn med tilbud om å bidra på mail eller tlf..
Mer info kommer nokså snart 😀
Kanskje har vi et par ungdommer som ønsker å hjelpe til også..
NIL har en fin ordning med lønn for ungdomstrenere 😄

 Kontoret er bemannet fra 0730-1500 som før.
NIL har også en mail: post@nesbyenil.no
Mitt tlf nr er: 99413640
Jeg gleder meg til å høre fra alle både på mail, tlf og ikke minst på banene 😀


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.