Info fra NIL- langrennsesongen 2018-2019

Postet av Nesbyen Idrettslag den 9. Des 2018

Aktivitetskalender for 2018-2019
Langrenns gruppa har laget en oversikt over aktiviteter som skal foregå i klubbens regi. På denne oversikten ligger også vaktlister for torsdagsrenn.
 
Torsdagsrenn: 
Rennene går iht. aktivitetsoversikten hver torsdag unntatt i jula, og så langt føret rekker. Torsdagsrenn starter kl. 18.00 og man velger selv distanse og når man vil starte. Om man vil gå med nummer og registrere seg for å få deltagerpremie etter antall deltatte renn så må man registrere seg i «bua» ved idrettshallen.  På kalenderen er det satt opp noen torsdager det er «tidtaking», dette betyr at man kan om man vil gå på tid for å se hvor fort man går på sammenlignbare distanser med eks. klubbmesterskap.

Vaktliste og aktiviteter NIL langrenn 2018-2019.pdf
 
Telenorkarusellen:
Vi er heldige å få være med å arrangere Telenorkarusellen for 2019. Vi kommer til å legge opp til 3 renn der skileik og skiglede står i fokus. Rennene arrangeres som «skicross», dvs. rundløype med mindre hopp, kuler, slalåm og liten distanserende vil være hoved essensen i løypa. Karusellen går for aldersgruppe 4-12 år.


Link til video med smakebit av hva telenorkarusell er for noe:

Video av telenorkarusell

Info til telenorkarusellen:
Info om telenorkarusellen


Smørekurs for foreldre:
NIL langrenn har gjort avtale med Eilev Mikkelsplass om å holde smørekurs 17.1. kl. 19.00-21.00. Eilev vil gå igjennom de vanligste smøreteknikkene, kurset er egent for de som skal smøre gode ski til seg selv og til barn som skal gå renn. Oppmøte i idrettshallen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.